FCK-boss erkender oppustede tilskuertal

FCK ønsker ikke at undersøge, hvorfor klubben har opført flere tilskuere i Parken, end der var på tribunerne.

Foto: TV2/Lorry

FC Københavns direktør Anders Hørsholt erkender, at de danske mestre frem til 2010 har pustet tilskuertallet op til klubbens hjemmekampe.
      Men Hørsholt ved ikke, hvorfor det er sket og har heller ikke noget ønske om at kende sandheden.
      - Jeg mener ikke, det tjener noget formål at skue bagud på den måde.
      - Vi kan se, at tallene ikke har været korrekte, men hvordan misinformationen er opstået, og hvem der har ansvaret for det, har jeg ikke noget at sige om, siger Anders Hørsholt til Børsen.
      Også bestyrelsesformand Hans Munk Nielsen har på TV2 News sagt, at han ikke ser nogen grund til at få tilskuertallene gransket.
      Ifølge Børsen er der tale om oppustede tilskuertal fordelt over fire sæsoner på mellem 5 og 11 procent, hvilket har øget tilskuertallet til FCK's kampe i Parken med 92.000 tilskuere.
      De oppustede tal er ikke noget, der begejstrer hverken FCK's hovedsponsor Carlsberg eller politiet.
      - Hvis det er et stort minus i forhold til det, Parken tidligere har sagt, er det ikke godt. Det er selvfølgelig beklageligt, og det er vi kede af.
      - Men vi har ikke noget indtryk af, at den nye ledelse prøver at skjule noget, siger Carlsbergs marketingsdirektør, Keld Strudahl.
      Politiet har dog alligevel valgt at gå ind i sagen.
      - Nu retter vi henvendelse til Finanstilsynet for at høre, hvad de siger til oplysningerne, siger chefen for Bagmandspolitiet, statsadvokat Jens Madsen til Børsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik