FCK: Alt andet end DM-guld er uambitiøst

Kun mesterskabet tæller for FC København, som i foråret skal forsvare sin førerposition i Superligaen.

Udskiftningen på trænerposten i FC København ændrer ikke på ambitionerne hos de forsvarende danske mestre.
      Målsætningen er at vinde det danske mesterskab, som den plejer at være, og titlen som pokalvinder skal meget gerne med i hatten.
      - På den korte bane vil det være at vinde mesterskabet og gerne også pokalen.
      - Som det er lige nu, fører vi ligaen med fire point, og det skal vi som minimum forsvare. Det er målsætningen. Det kan ikke være anderledes, siger Carsten V. Jensen.
      - Vi kan ikke tillade os andet. Som klub har vi defineret os selv gennem lang tid, og det har vi blandt andet gjort gennem resultaterne. Andet ville være uambitiøst, mener FCK-træneren.
      I januar valgte FCK at fyre svenske Roland Nilsson som træner efter blot et halvt år i sædet. Carsten V. Jensen blev ansat som erstatning, men fungerer også stadig som klubbens sportsdirektør.
      - Jeg føler, jeg er ved at vænne mig til rollen som træner. Det nye var at komme fra kontoret og ud på træningsbanen. Forholdsvis kort tid efter ansættelsen følte jeg, det var helt naturligt.
      - Jeg har jo været på græsset det meste af mit liv. Først og fremmest i en lang periode som spiller, men også i en længere periode som træner.
      - Fra starten af januar og frem til nu har jeg fået følingen med det, der foregår inde på banen, tilbage. Jeg havde sådan set heller ikke forventet andet, siger han.
      I foråret er ambitionen, at FCK vil dominere kampene mere end i efteråret.
      - Vi har arbejdet med at blive tydelige i det, vi gerne vil. Vi har en forventning om, at vi i store perioder vil være et dominerende hold, som vi altid har været. Det skal vi kunne håndtere.
      - Vi skal stå højt på banen og være gode i boldbesiddelse. Vi skal skabe endnu flere muligheder og chancer og forhåbentlig score nogle flere mål, kræver Carsten V. Jensen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

ro

Her strømmer medlemmerne til: "Jeg bliver helt høj"

265851_491388967538420_375266505_o

playGreve Kommune bliver VM-vært for første gang nogensinde

EM-trofæ

Overborgmester håber på EM-storskærmsfester trods corona

Stacking

playWilliam og Alexander er verdensmestre i at stable kopper

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere