FC Roskilde skifter bank på trøjen

Pengeinstituttet Spar Nord blev torsdag præsenteret som ny hovedsponsor for den lokale fodboldklub FC Roskilde, som spiller i landets næstbedste række, Viasat Divisionen. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Spar Nord træder dermed ind på den plads, som Roskilde Bank tidligere har haft. Og det er et meget bevidst valg, forklarer Spar Nords direktør i Roskilde, Stig Nelkop.
Spar Nord er rykket massivt ind i Roskilde, efter at pengeinstituttet overtog en række af Roskilde Banks tidligere filialer i forbindelse med det lokale pengeinstituts krak.
Hos FC Roskilde var der også tydelig lettelse at spore hos såvel formand Carsten Wickmann som sportschef Jesper Sommer ved pressemødet.
- Vi er meget glade for at kunne præsentere Spar Nord som ny hovedsponsor. Det er ingen hemmelighed, at der er økonomisk krise både her i byen og i hele landet. Og så meget desto mere er vi glade for, at denne aftale nu er indgået, forklarede Carsten Wickmann til DAGBLADET Roskilde.
Aftalen med Spar Nord løber i to år med mulighed for forlængelse. Og håbet er, at pengeinstituttet nu er med til at bryde isen, så også andre fra det lokale erhvervsliv får lyst til at støtte økonomisk op om den lokale top-fodboldklub.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere