FC Nordsjælland snupper Kim Aabech i Lyngby

Offensivspilleren Kim Aabech får en toårig kontrakt hos FCN, hvor han genforenes med træner Kasper Hjulmand.

Foto: TV 2 Lorry

FC Nordsjælland fortsætter med at være særdeles aktive i sommerens transfervindue.

Torsdag meddelte de danske vicemestre, at offensivspilleren Kim Aabech er hentet i Lyngby i 1. division.

30-årige Aabech får en kontrakt på to år og bliver i FCN genforenet med træner Kasper Hjulmand, som tidligere har stået i spidsen for Aabech i Lyngby.

FCN's sportsdirektør Jan Laursen glæder sig over at have sikret sig en rutineret spiller.

- Med tilgangen af Kim Aabech får vi en rutineret spiller, som har præsteret på et højt niveau, selvom han til tider har oplevet modvind.

- Vi er selvfølgelig bevidste om Kims historik, men vi har haft nogle gode og grundige samtaler, hvor vi er blevet bekræftet i, at vi sammen kan få en stærk spiller til vores hold.

- Vi glæder os til at opleve Kim i vores egne rammer, hvor vi tror på, at han kan nå sit topniveau, siger Jan Laursen i en pressemeddelelse.

Aabech er en ganske kontroversiel figur i dansk fodbold, da han tidligere har fået karantæne for at have spillet på egne kampe.

Kasper Hjulmand tror, at Aabech har lært meget de seneste år.

- Han stiftede bekendtskab med professionel fodbold i en sen alder, og derfor tror jeg han har sine bedste fodboldår foran sig.

- Han kommer ind på et stærkt hold med en utrolig stærk kultur, som jeg tror vil gøre Kim godt, så han med sine store fodboldmæssige kvaliteter kan hjælpe holdet frem mod gode resultater, siger Hjulmand.

Tidligere på sommeren er spillere som Bassel Zakaria Jradi (AB), Martin Hansen (Viborg) og Oliver Tychosen (Vejle) kommet til FCN, som til gengæld har taget afsked med profiler som Jores Okore og Joshua John.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik