FC Nordsjælland sikrer sig Patrick Mtiliga

Den tidligere danske landsholdsspiller Patrick Mtiliga har skrevet kontrakt med FC Nordsjælland.

Efter 12 år i udlandet vender Patrick Mtiliga nu hjem til dansk fodbold.
FC Nordsjælland har skrevet kontrakt med venstrebacken, som for et år siden var med det danske landshold til VM i Sydafrika - dog uden at komme på banen. Han spiller i de kommende to sæsoner for FCN i Superligaen.
- Patrick passer perfekt til vores måde at spille fodbold på. Vi har søgt efter at få noget erfaring og robusthed ind i truppen, for talentet har vi i FC Nordsjælland.
- Her vil Patrick komme til at gøre en stor forskel, for han har prøvet meget, og han vil give en masse også på træningsbanen. Så jeg ser det her som det perfekte match, siger cheftræner Kasper Hjulmand til klubbens hjemmeside.
30-årige Patrick Mtiliga startede karrieren i B93, hvorfra han som 18-årig blev hentet til Holland af Feyenoord, som dog sendte ham videre til satellitklubben Excelsior, hvor han spillede i fem år.
I 2006 gik turen til NAC Breda, inden Mtiliga i 2009 flyttede til Spanien og Primera Division, hvor arbejdsgiveren i to sæsoner hed Malaga.
Patrick Mtiliga har i alt spillet fem landskampe for Danmark. Den seneste var 0-0-træningskampen mod Tjekkiet i november sidste år.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Teamgym

Danmark opgiver værtskabet for EM i TeamGym næste år i Ballerup Super Arena

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere