FC Nordsjælland på vej til salg af profiler

FC Nordsjælland er blevet enige med to udenlandske klubber om et salg af henholdsvis klubbens brasilianske topscorer Bruninho og hollænderen Joshua John. Hvis handlerne går igennem, er det fantastisk for klubben, siger sportschefen.

01:13

Foto: TV 2 Lorry

1 af 2

Det er op til spillerne selv. FC Nordsjælland er blevet enige med udenlandske klubber om et salg af topscorer Bruninho og hollænderen Joshua John. Lige nu forhandler spillerne selv med de pågældende klubber om at få en aftale på plads.

- Sker det, har vi en færdig transfer, bekræfter FC Nordsjællands sportschef, Carsten V. Jensen.

Særligt et salg af topscorer Bruninho, der har været en stormende succes, siden han kom til FC Nordsjælland fra HB Køge for et halvt år siden, får store konsekvenser for klubbens økonomi.

- For Bruninhos vedkommende er det ikke noget, vi havde set komme, men det har været en fantastisk udvikling, og hvis vi ender med at sælge, hvad jeg tror vi gør, så er det et fantastisk økonomisk resultat, som giver os en ro til at kunne arbejde med de ting, vi gerne vil, uden så meget fokus på salg. Så det er fantastisk, siger Carsten V. Jensen til TV 2 Lorry.

Joshua John har selv ønsket at komme væk.

- Nu er muligheden der så, og så må vi se, om ikke det lykkes. Så er alle parter glade, lyder det fra Carsten V. Jensen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik