FC Nordsjælland overvinder FC Midtjyllands drømmestart

FC Midtjylland drømmestartede med et mål efter to minutter i Farum, men FCN vendte opgøret og vandt 3-1.

Petter Andersson leverede en brat opvågning for FC Nordsjælland, da han efter knap tre minutter af mandagens superligakamp bragte FC Midtjylland på 1-0. FCN svarede dog flot igen og vandt kampen 3-1.

FC Midtjylland var ellers ikke kommet på tavlen i de tre seneste superliga-besøg hos FC Nordsjælland, men det blev der allerede efter to minutter og 39 sekunder lavet om på, da Petter Andersson for anden kamp i træk kom på tavlen.

Målet kom efter et opspil i gæsternes venstreside - noget ulvene benyttede sig meget af.

Mario Ticinovic, som AGF udstillede i Farum i fredags, havde det igen svært, og det havde FCM tydeligvis tænkt sig at udnytte.

FC Nordsjælland havde inden mandagens opgør ikke tabt 18 hjemmekampe i træk i ligaen, og hurtigt svarede man da også igen. Morten Nordstrand sørgede for 1-1, inden stadionuret havde været på runde nummer t10.

Begge hold angreb ivrigt og med mange folk, hvilket førte til flere fine muligheder i begge ender.

En af de største kom halvandet minut efter pausen, hvor lille Uffe Bech kom foran sin oppasser og gjorde det til 2-1.

Målet var Uffe Bechs tredje Superliga-scoring i karrieren - og alle scoringer er sat ind mod netop FC Midtjylland.

Gæsterne havde fra start valgt at satse på hurtige Marco Larsen på toppen, men han blev holdt nede af hjemmeholdets fysisk meget stærke forsvar.

I bestræbelserne på at få udlignet sendte ulvene derfor Tim Janssen og Sylvester Igboun i kamp. De gav angrebet markant mere tyngde, men hjemmeholdet sad tungt på spillet, så den nye frontduo blev aldrig rigtig sat i scene.

Hjemmeholdet kunne i stedet lukke ballet, da FCM-keeper Jonas Lössl var i gavehumør.

Et ellers ufarligt hjørnespark røg ud af hænderne på keeperen, og så kunne Jores Okore fra en halv meters afstand øge til 3-1.

Sejren sender FC Nordsjælland tilbage på Superligaens andenplads, et enkelt point foran Randers FC.