FC København henter Zanka hjem fra Holland

FC København henter Mathias "Zanka" Jørgensen i den hollandske klub PSV Eindhoven.

FC København fortsætter oprustningen frem mod den kommende superligasæson. Mandag meddeler klubben på sin hjemmeside, at den henter forsvarsspilleren Mathias "Zanka" Jørgensen hjem fra den hollandske klub PSV Eindhoven.

- FC København og PSV Eindhoven er i dag blevet enige om betingelserne for en øjeblikkelig transfer af Mathias "Zanka" Jørgensen til FCK, lyder det i en kort meddelelse fra den danske klub.

Den 24-årige forsvarsspiller er nu på vej til klubbens træningslejr i Bad Radkersburg i Østrig, hvor det forventes af, at han underskriver sine personlige betingelser samt består lægetjekket.

Debuterede som 17-årig i FCK i 2007

"Zanka" skiftede fra netop FC København til PSV i 2012, men har haft svært ved at spille sig på holdet og blev aldrig en succes. Derfor har han i længere tid ønsket sig væk fra klubben, og FCK har ad flere omgange været nævnt som en mulig kommende arbejdsgiver.

Han har tidligere optrådt for FCK i perioden fra 2007 til 2012. Her debuterede han i en alder af 17 år.

Han indledte lidt af en kometkarriere, og allerede året efter fik han debut på A-landsholdet som 18-årig. Han er i alt noteret for seks A-landskampe, den seneste i 2011.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere