FC København fortsætter elendig sæsonstart

Søndag eftermiddag fortsatte kvalerne for FC København, som tabte for tredje gang i træk i Superligaen.

Foto: TV2/Lorry

FC København ligner et hold på spillemæssig og mental krisekurs efter sæsonens tredje nederlag af tre mulige.

Efter to nederlag i Jylland havde de danske mestre ellers hjemmebanefordel i opgøret mod Randers FC, men lige lidt hjalp det, da man leverede en skidt indsats og løb ind i et 1-3-nederlag, der udløste pibekoncert fra de utilfredse FCK-fans.

 

Thomas Delaney havde ellers bragt værterne fortjent i front, da han midtvejs til pausen og efter et vedvarende FCK-pres med hovedet skaffede en 1-0-føring.

 

Men efter 35 minutter tog FCK-defensiven sig en gevaldig blunder og tillod Superligaens øjeblikkelige topscorer Ronnie Schwartz at udligne til 1-1 efter Jonas Borrings tværpasning, og det var starten på enden for FCK.

På fem skæbnesvangre minutter for FCK i anden halvleg skaffede Jonas Borring således sit hold en 2-1-føring, og det udbyggede Nicolai Brock-Madsen lidt senere til slutresultatet 3-1.

 

FCK-træner Ariël Jacobs havde på forhånd bedt sine spillere agere i stedet for at reagere, og belgieren kunne med tilfredshed se sine spillere have bolden meget og skabe et stort antal chancer i opgørets indledning.

Men efter Randers' udligning i første halvleg blev spillet mere usammenhængende og til tider forkrampet for det lidende mesterhold, der ligner et mandskab med brug for meget mere energi og flere kreative kræfter.

 

FCK gæster i næste weekend sølvvinderne FC Nordsjælland i Farum, men i stedet for at være den ventede topkamp er det nu et regulært bundbrag.

Med nederlaget er FCK fortsat placeret på Superligaens sidsteplads.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik