Fanklubber: FCK-Brøndby var en sejr for os

Formanden for Danske Fodbold Fanklubber, Rasmus Trenskow, glæder sig over søndagens vellykkede derby i Parken.

Det vækker stor glæde i Danske Fodbold Fanklubber (DFF), at søndagens derby mellem FC København og Brøndby gik godt uden for banen.

Formand i DFF, Rasmus Trenskow mener, at lokalopgøret mellem ligaens top- og bundklub varsler tilbagekomsten af The New Firm som den festlige og velbesøgte begivenhed, det har været tidligere - og bør være i fremtiden.

- Det er en stor sejr for dialogen, at kampen viste, at hvis man lytter til alle parter, er det muligt at finde en løsning, der tilgodeser tilskuernes ønske om intense opgør med fyldte stadioner, uden at man behøver at gå på kompromis med sikkerheden, siger Trenskow.

Formanden mener, at fodboldkampe skal spilles for fulde stadioner, og det gælder ikke mindst, når det drejer sig om ærkeopgøret mellem to af landets mest populære klubber.

At der i de seneste mange kampe mellem FCK og Brøndby ikke har været tilskuere fra udeholdet på tribunerne, har hverken gavnet klubber, tilskuere, tv-seere eller andre interessenter.

- I DFF glæder vi os i særdeleshed over beslutningen om at lade udeholdets tilskuere deltage i festlighederne, uden at besværlige og diskriminerende foranstaltninger er blevet trukket ned over hovedet på fansene, påpeger Trenskow.

FCK vandt søndagens derby med 1-0 over Brøndby. FCK topper Superligaen med 29 point efter 13 kampe, mens Brøndby blot har otte point på sidstepladsen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere