Familiefonden vil sælge Riskærs ejendomme

Familiefonden afviser at hjælpe Klaus Riskær med af afværge en konkurs. Fonden afviser en anmodning om at udbetale ham 100.000 kroner per måned.

Den bedrageridømte tidligere finansmand Klaus Riskær Pedersen, der lige nu afsoner sin dom på seks års fængsel for forsøg på bedrageri overfor sit kreditorly - kaldet familiefonden - får nu den ultimativt kolde skulder fra fondens formand. Det skriver dagbladet Børsen

Fonden netop afvist at give Riskær en ekstraordinær udlodning på 55 millioner kroner, så han kunne forsøge at købe sig fri af den konkurs, der blev afsagt over ham i marts.

Dermed sætter kurator Peter Krarup fra Mazanti-Andersen Korsø Jensen & Partnere nu turbo under frasalget af Riskærs tidligere aktiver herunder sommerhus på Ibiza og ejendomme i København.

Men familiefonden nøjes ikke blot med at afvise den ekstraordinære udlodning. Også Riskærs anmodning om løbende månedlige udlodninger på 100.000 kroner til dækning af sine leveomkostninger er det nu helt slut med fra fondens side.

Det fremgår af en skrivelse fra fondens formand, advokat Axel Kierkegaard fra Gorrissen Federspiel, til Riskærs advokat Søren Norringriis, som dagbladet Børsen har fået aktindsigt i, da den også er sendt til fondsmyndigheden Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

/ritzau/

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Borger med handicap

Datter til hjerneskadede Lars: Kommunen mangler empati og logik

byggeplads

playNu vil kommune give bøder, hvis chefer afsløres i snyd med løn

Set fra Nørrebro

Fra skumle hjørner til genbrugsgranit: Sådan skal Nørrebro-plads se ud

20190712-103314-4-1920x1280we.jpg

playSocial vicevært skal skabe fred og hjælpe udsatte på omstridt plads

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere