Fakta-røvere stod på lur

Tre mænd stod søndag aften på lur ved Faktas bagdør på Billesborgvej i Herfølge og truede to af supermarkedets ansatte med en sølvgrå revolver-lignende genstand, mens de krævede, at medarbejderne åbnede forretningens pengeskab. Det skriver DAGBLADET Køge.

Røveriet mislykkedes, fordi medarbejderen ikke kunne åbne pengeskabet. I stedet tog de tre gerningsmænd en bærbar pc, en mobiltelefon og nogle private effekter fra den ene medarbejder, inden de stak af. De tre gerningsmænd talte engelsk og dansk sammen under røveriet, og de stak alle af til fods ad Aldersro i sydlig retning, skriver DAGBLADET Køge.

Senere på natten var den gal igen i Fakta. Klokken 01.30 anmeldte et vidne, at han muligvis havde skræmt tre indbrudstyve bort fra supermarkedet på Billesborgvej. Tyvene var i gang med at bryde en dør op, og da de så vidnet, flygtede de i en hvid kassebil og i en sort Golf.

Politiet arbejder i øjeblikket på begge sager, men regner ikke med, at der er en sammenhæng, siger politiassistent Jan Lauritzen, Midt- og Vestsjællands Politi, til DAGBLADET Køge.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik