Fakta-røvere stod på lur

Tre mænd stod søndag aften på lur ved Faktas bagdør på Billesborgvej i Herfølge og truede to af supermarkedets ansatte med en sølvgrå revolver-lignende genstand, mens de krævede, at medarbejderne åbnede forretningens pengeskab. Det skriver DAGBLADET Køge.

Røveriet mislykkedes, fordi medarbejderen ikke kunne åbne pengeskabet. I stedet tog de tre gerningsmænd en bærbar pc, en mobiltelefon og nogle private effekter fra den ene medarbejder, inden de stak af. De tre gerningsmænd talte engelsk og dansk sammen under røveriet, og de stak alle af til fods ad Aldersro i sydlig retning, skriver DAGBLADET Køge.

Senere på natten var den gal igen i Fakta. Klokken 01.30 anmeldte et vidne, at han muligvis havde skræmt tre indbrudstyve bort fra supermarkedet på Billesborgvej. Tyvene var i gang med at bryde en dør op, og da de så vidnet, flygtede de i en hvid kassebil og i en sort Golf.

Politiet arbejder i øjeblikket på begge sager, men regner ikke med, at der er en sammenhæng, siger politiassistent Jan Lauritzen, Midt- og Vestsjællands Politi, til DAGBLADET Køge.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere