Erik Skov og selskabstømmer anholdt for ny svindel

Den dømte finansjonglør Erik Skov Pedersen blev i mandags anholdt i sin celle sammen med sin makker, den kendte selskabstømmer Bjørn Stiedl mistænkt for ny svindel.

Erhvervsfantasten Erik Skov Pedersen er endnu en gang blev anholdt og mistænkt for plat og svindel.

Og denne gang er Skov Pedersen utroligt nok blev anholdt i Horserød, hvor han var ved at afsone en dom på tre år for dokumentfalsk og

bedrageri.

Sent mandag eftermiddag rykkede Nordsjællands Politi ud mod både Erik Skov Pedersen, der primært er kendt for sit ægteskab med den fremtrædende konservative politiker og tidligere minister Henriette Kjær, samt hans makker Bjørn Stiedl.

Netop Stiedl er en af landets mest notoriske selskabstømmere, og han fik i 2011 seks år fængsel for at have unddraget statskassen for over 300 mio. kr.

Celler blev ransaget og de to mænd varetægtsfængslet

Begge de to finansjonglører fik kun ganske kort tid til at pakke et par toiletsager sammen, hvorefter deres celler blev ransaget og tømt for indhold, mens de to hovedpersoner hver især er blevet varetægtsfængslet.

Pressekoordinator ved Nordsjællands Politi Henrik Suhr bekræfter over for Ekstra Bladet, at man har modtaget en anmeldelse mod det umage makkerpar men vil ud over det ikke kommentere sagen.

- Det er korrekt, at vi har modtaget en anmeldelse, som vi nu behandler, siger han. Samme melding kommer fra Betina Hald Engmark, der er anklager samme sted.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra sagens to hovedpersoner ligesom det heller ikke har været muligt at få en kommentar fra ledelsen i Horserød.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Fartkontrol

Bilist snuppet med 175 km/t på landevej

Lastbil sløret

Kvinde førte politiet på sporet af drønulovlig lastbil – nu får hun ros

Retten i Helsingør

15-årig dreng fængslet for voldtægt i Nordsjælland

618602-311

Politiet undersøger mistænkelig brand ved rockerborg

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere