Erhvervslivet har det bedst i Allerød

Allerød Kommune er det bedste sted i Nordsjælland at drive virksomhed. Det viser den hidtil mest omfattende undersøgelse af danske kommuners erhvervsvenlighed, som Dansk Industri offentliggør i dag ifølge Frederiksborg Amts Avis.

Skal man som virksomhed slå sig ned i Nordsjælland, så er Allerød den mest erhvervsvenlige kommune, man kan vælge. Det konkluderer Dansk Industri (DI) i en landsdækkende undersøgelse, som 2200 virksomheder har deltaget i.
Undersøgelsen er dermed den hidtil mest omfattende undersøgelse af danske kommuners erhvervsvenlighed. Og den slår altså fast, at Allerød er Nordsjællands bedste erhvervskommune.
Placeringen fremkalder et »stort tillykke« fra Ingelise Bogason, der er formand for DI Hovedstaden.
- Det er fremragende arbejde, som skal fortsættes. Gode rammevilkår og tilfredse virksomheder er nemlig forudsætningen for, at det lokale erhvervsliv blomstrer og skaber vækst - til gavn for hele kommunen, siger hun.
Næst efter Allerød er det Fredensborg og Rudersdal Kommuner, der ifølge undersøgelsen er de bedste steder i Nordsjælland at drive virksomhed.
I Allerød glæder formanden for Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget, Lea Herdal (SF), sig over nyheden.
- Det er en god og glædelig meddelelse at få. I Allerød har vi i rigtigt mange år haft fokus på at føre en god erhvervspolitik, fordi det er en fordel både for kommunen og borgerne at have et alsidigt erhvervsliv med gode betingelser, siger hun.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

byggeplads

playNu vil kommune give bøder, hvis chefer afsløres i snyd med løn

Set fra Nørrebro

Fra skumle hjørner til genbrugsgranit: Sådan skal Nørrebro-plads se ud

20190712-103314-4-1920x1280we.jpg

playSocial vicevært skal skabe fred og hjælpe udsatte på omstridt plads

Afbrænding af Lars Løkke dukke

Enhedslisten-borgmester deltog i afbrænding af Lars Løkke-dukke

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere