Enkemand går til kamp for flere hospitalsressourcer

"Min kones død må ikke være forgæves" - den udmelding kommer fra Kim Kjellerup, der sidste år mistede sin kone på Hillerød Hospital.

Hanne Kjellerup døde af kræft og blev 56 år. Forud havde hun ifølge familien været igennem et umenneskeligt forløb præget af svigt og ressourcemangel. Det fortæller hendes mand Kim Kjellerup til Helsingør Dagblad idag.

-Der sker så mange svigt, at jeg tænker , det ikke kan være rigtigt, at vi er de eneste, det går ud over. Så uheldige kan ingen mennesker være. Kim Kjellerup havde under sin kones sygdom orlov og havde derfor mulighed for at følge forløbet tæt.

-Vores oplevelser var kaos - vi oplevede ikke, at der var nogen , der havde styr på det, siger Kim Kjellerup til TV2 Lorry. Der var bla. konstant overbelægning.

11.juni sidste døde Hanne Kjellerup på Hillerød hospital.

Tilbage står hendes mand med et ønske om, at andre ikke skal gennemleve samme hændelser, som hans kone var igennem.

Listen med klagepunkter er lang. Bla. blev en skutoperation udskudt fire dage i træk. I 14 dage var Kim Kjellerup den eneste, der hjalp sin kone på toilettet. Og på 10 dage fik Hanne Kjellerup skifte dropnål hele 8 gange, fordi tømte poser ikke blev fjernet, hvorfor blod løb tilbage.

Region Hovedstaden har ikke ønkset at svare på kritikken idag. Men Kim Kjellerups mål er at råbe politikerne op. -Hvis det sker er min kone ikke død forgæves, siger han til TV2 Lorry.

Kim Kjellerup regner med at hjemmesiden, www.detsygehus.dk, vil være aktiv i løbet af næste uge.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik