Elever glemmer den gratis refleksvest

Det ser ud til, at størsteparten af eleverne fra Køge Kommunes yngste skoleklasser har glemt alt om den gule refleksvest, som de fik udleveret i oktober sidste år, skriver DAGBLADET Køge.
- Her på Hastrupskolen brugte børnene vesten lidt i starten, men nu har vi kun den samme ene elev, der benytter sin refleksvest, fortæller Dorthe Borlund, der er færdselskontaktlærer på Hastrupskolen.
Også hos politiet har man under denne uges lygtekontrol oplevet, at det er de færreste af eleverne, der anvender deres veste.
Køge Kommune har selv ønsket at få oplyst, hvor mange elever, der bruger de gule veste. I denne uge har man bedt skolerne lave en optælling, men det endelige resultat foreligger ikke endnu.
Hos TrygFonden, der donerede penge til de 4100 veste, er kommunikationschef Trine Heidemann ærgerlig over Hastrupskolens resultat, der ser ud til at være gældende blandt alle eleverne.
- Hvis undersøgelsen viser, at vestene ikke blive brugt, håber vi, at man i Køge vil finde på interne kampagner, der kan gøre det sejt at bruge refleksvestene, siger han til DAGBLADET Køge.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere