Elektrostålværket rejser sig igen

Da elektrostålværket i Frederiksværk for halvandet år siden måtte dreje nøglen om, mistede  Frederiksværk omkring 150 arbejdspladser. Nu er der udsigt til, at de tabte arbejdspladser genetableres.

Sula Steel A/S, der har leaset reparations- og produktionsvirksomheden på værket af Vorskla A/S, er nemlig i fuld gang med forberedelserne til at starte produktionen op igen, og ifølge planen går værket i gang med prøvekørsler allerede til maj, skriver Frederiksborg Amts Avis. 

Det betyder ifølge generaldirektør i Sula Steel A/S Andrey Kutishchev i første omgang 40-50 nye arbejdspladser i Frederiksværk. Og når den egentlige produktion går i gang til august, får værket brug for endnu 150 ansatte.

Udsigten til flere arbejdspladser i Frederiksværk vækker glæde hos 3F Frederikssund-Frederiksværk.

- Vi har i den grad brug for arbejdspladser, lyder det således fra formanden Aino Reffs, der håber, at de nye arbejdspladser kan komme de lokale til gode.
 
- Og så håber vi, at det kan give nogle ad hoc opgaver udefra og ad den vej få en afsmittende virkning ude hos underleverandørerne, siger hun til Frederiksborg Amts Avis.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

20_percent

playDenne hund kan snuse sig frem til skimmelsvamp

20200417-093628-a-1920x1281we.jpg

Frisør ånder lettet op: Nu kan nye virksomheder få kompensation

Bryggens bastion islands brygge højhus amager

Undersøgelse af skandalehøjhus får kritik: "Totalt håbløst"

Parkeringsvagt

Nu kommer der kommunal parkeringskontrol i Brøndby

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere