Eksplosion på Michelin-restaurant

Det lød som en bilbombe, siger den daglige leder af Kokkeriet i Indre København.

Kokkene på Michelinrestauranten Kokkeriet i Kronprinsessegade i København fik sig en voldsom forskrækkelse, da der pludselig lød et voldsomt brag i restaurantens køkken, og ruderne splintredes omkring dem.
- Det var en chok. Det lød som en bilbombe, fortæller Sammy Shafi, der er partner og daglig leder af gourmet-restauranten, til ekstrabladet.dk.
Eksplosionen skete kort før kl. 15 her til eftermiddag, og politi og brandvæsen blev straks tilkaldt. Det viste sig dog, at det formentlig var et omkring 20 centimeter højt flamberingsapparat, der pludselig eksploderede, mens det stod ubrugt i et hjørne tæt på ruderne.
Der var tre kokke ude i køkkenet, da eksplosionen skete. De kom heldigvis ikke til skade ved eksplosionen.
Åbner som planlagt
- De er selvfølgelig chokerede, men de er okay. De sidder lige og drikker en cola og slapper af, siger Sammy Shafi, der glæder sig over, at det ikke gik værre.
- Det var heldigt, at der ikke gik nogen ude på gaden, for så kunne man nemt være blevet ramt af glassplinter, siger han. De fleste af glassplinterne røg ud på gaden, og dem, der røg indad, er nu fjernet.
Og selvom de nu får dobbelt så travlt, så er alle opsatte på at åbne restauranten som planlagt, selvom der er røget nogle saucer og andre ting, som kokkene har klargjort i løbet af dagen, ved eksplosionen.
- Det bliver vi nødt til. Vi har fuldt hus og har en forpligtelse til at åbne. Så det skal vi, fastslår Sammy Shafi og siger, at menuen bliver den samme som planlagt.
Kokkeriet fik sin Michelin-stjerne første gang i 2009 og har siden beholdt den.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik