Ekspert: Parken på katastrofekurs

Billy Adamsen, der er tidligere kommerciel direktør i Malmö Arena, siger, at Parken er på katastrofekurs.

Parken Sport & Entertainment er slået ind på en katastrofekurs. Sådan lyder vurderingen fra Billy Adamsen, der er tidligere kommerciel direktør i Malmö Arena og nuværende strategidirektør hos rådgivningsbureauet Sylvester Hvid og Co.

Han kritiserer, at virksomheden har skilt sig af med håndboldafdelingen, mens der fra bestyrelsen også udsendes signaler om, at fodboldafdelingen kan skilles fra.

- Man er ved at trække oplevelserne ud af økonomien og ødelægge brandet. Hvis det her er en turnaround-plan i en oplevelsesøkonomisk virksomhed, så er Parken på katastrofekurs.

Lars Johansen trak sig tirsdag som formand for selskabet, fordi han ikke kunne skabe enighed i bestyrelsen. Han havde blandt andet slået på, at FC København også fremadrettet skal være en del af virksomheden, mens storaktionæren Karl Peter Korsgaard Sørensen er klar til at kigge på alle områder af forretningerne.

- Men det er en farlig vej, mener Billy Adamsen.

- Parken og fodbold er flettet sammen. Fodbold er grundlaget for det hele. Når man taler om at sælge fodbolden fra, så ødelægger man så meget i organisationen, i brandet og i identiteten. Det vil få uoverskuelige konsekvenser at skille det ad.

- Værdien for virksomheden ligger i at være centrum for idræt i København, og det er man i fuld gang med at ødelægge. Nu bruger de kræfterne på at skifte formand og fratage æresmedlemsskaber - det er grænsende til det uansvarlige, siger Billy Adamsen.

/ritzau/

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

byggeplads

playNu vil kommune give bøder, hvis chefer afsløres i snyd med løn

20190712-103314-4-1920x1280we.jpg

playSocial vicevært skal skabe fred og hjælpe udsatte på omstridt plads

Afbrænding af Lars Løkke dukke

Enhedslisten-borgmester deltog i afbrænding af Lars Løkke-dukke

Dita Kaudzite

Tabte mobil i sø under frieri – virkede stadig efter to måneder i vandet

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere