Eksdirektør udtræder af Brøndby-bestyrelse

 Den tidligere direktør i Brøndby IF, Finn Andersen, træder ud af bestyrelsen i Superligaklubben.

Arkivfoto Foto: TV2/Lorry

Den tidligere direktør i Brøndby IF, Finn Andersen, træder ud af bestyrelsen i Superligaklubben.

Årets generalforsamling i superligaklubben Brøndby forløb overordentlig roligt i sammenligning med tidligere udgaver af samme.

I bestyrelsen var resultatet af generalforsamlingen, at tidligere klubdirektør, mangeårigt bestyrelsesmedlem og direktør i Brøndby Hallen, Finn Andersen, træder ud af bestyrelsen.

Per Bjerregaard fortsætter som formand, mens Benny Winther er næstformand i den kommende periode.
Aktionærerne gav desuden bestyrelsen den ønskede ændring af vedtægterne, så selskabet kan erhverve op til 10 procent af B-aktierne.

Bestyrelsen fik også - som ønsket - ændret den del af vedtægterne, der giver bestyrelsen bemyndigelse til en kapitaludvidelse. Bestyrelsen havde samme bemyndigelse indtil 1. april 2012, da den daværende aftale udløb.
Hvad angår A-aktierne kan selskabet ifølge ændringen i vedtægterne forhøje aktiekapitalen med op til 1,9 million kroner. For B-aktierne er den øvre grænse på 20 millioner.
Den nye bemyndigelse løber til 17. april 2015.

Ved den ekstraordinære generalforsamling i klubben i 2010, måtte Per Bjerregaard melde afbud med alvorlig sygdom kort før generalsamlingen, hvor et stort antal fremmødte ønskede hans afgang.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik