Eks-direktør klar med millioner til Brøndby

Frank Buch-Andersen og investorer vil indskyde et stort millionbeløb, hvis de får medbestemmelse til gengæld.

Brøndby IF's tidligere direktør Frank Buch-Andersen er villig til at skyde et stort beløb i klubben, forudsat at den ændrer sin aktiestruktur.

Det skriver BT, der fortæller, at Buch-Andersen sammen med en gruppe investorer kan garantere op til 150 millioner kroner, et beløb der formentlig kan lukke en del af hullerne i Brøndbys pengekasse. Kravet er, at adskillelsen mellem A- og B-aktionærer opgives, så udefrakommende investorer kan få medbestemmelse i klubben.

- Lige nu står vi med tre store udfordringer. Omverdenen har ikke meget tillid til Brøndby. Økonomien er så trængt, at den kan trække overskrifter om konkurs. Og sportsligt ligger holdet og kæmper med nedrykningsstregen.

- I det scenario er det umuligt at få nogen til at investere i en klub, der indtil for få måneder siden ikke viste ret stor respekt for hverken almindelige fans, frivillige eller B-aktionærer, siger Frank Buch-Andersen til BT.

Brøndby og klubbens tidligere bestyrelsesformand Per Bjerregaard har hidtil vægret sig ved at åbne klubben for, at personer udefra kan købe sig til medbestemmelse.

Men en skrantende økonomi kan muligvis få klubben til at ændre standpunkt. Tirsdag blev Brøndby dømt som taber i den såkaldte feriepengesag og har udsigt til at miste et ukendt antal millioner på den konto.

Ekstrabladet.dk har forsøgt at få en kommentar fra Brøndbys næstformand Benny Winther, der dog ikke ønsker at udtale sig.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

clara tauson

Clara Tauson vinder sin første WTA-turnering i karrieren

20201216-083442-L-1920x1258we

København får international tennisturnering til sommer

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere