DSB og politi går til kamp mod tog-tyve

Nogle kriminelle har opdaget, at fulde unge, der snorksover i S-tog på vej hjem fra natlige byture i weekenden, er lette at rippe for kostbare smartphones og kontanter.

Så i de små timer mellem lørdag og søndag startede et utraditionelt samarbejde mellem DSB og Nordsjællands Politi, skriver metroxpress.

»Der har været en række episoder, hvor man har stjålet effekter fra lommerne på sovende passagerer,« siger Mogens Mogensen fra Nordsjællands Politi.

»Det kunne vi ikke sidde overhørig, så vi er sammen med DSB's S-togsrevisorer ude på forskellige S-togstationer på de tidspunkter, hvor tyverierne kan ske,« forklarer han.

Et hemmeligt antal betjente i både civil og uniform ledsager S-togsrevisorerne ude i togene, hvor de både skal afsløre og afskrække tyve, samtidig med at de skal gøre turen tryg for lovlydige passagerer.

Tryghedsindsatsen vil køre nogle weekender på forskellige S-togsstrækninger. Foruden patruljeringen vil DSB med informationsmateriale advare sovende passagerer mod riskoen for tyveri.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Politibil nat

Politi søger vidner efter teenager blev stukket med kniv i nakken på Nørrebro

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Formodet rockerdrabsmand fængslet i fire uger

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Politi anholder banderelateret mand for drab i Hillerød

POLITI BAGSVÆRD3

Hundelufter overlever skudangreb nær sit hjem i Bagsværd

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere