Drenge "hyggede" sig med æbler, slik og skunk

Ganløse: Det var sent om aftenen, nærmere bestemt klokken 23.28 lørdag aften, da en vægter på Ganløse Skole anmeldte, at der var indbrud på skolen, da han hørte flere stemmer komme fra kælderen.

Nordsjællands Politi sendte derfor både en hundepatrulje og en almindelig patrulje til stedet. Inden de nåede frem ringede vægteren igen til politiet og fortalte, at han tilbageholdt tre unge drenge på skolen. Da patruljerne ankom til stedet fandt de også en fjerde dreng på skolen, men det viste sig dog hurtigt, at de fire drenge, to 17-årige og en 18-årig fra Egedal Kommune og en 17-årig fra Faaborg på Fyn, ikke havde forsøgt at begå indbrud på skolen. De var nemlig gået ind ad en ulåst dør på skolen og ned i kælderen, hvor de havde taget plads i et rum med sofaer og bord - og her ville de hygge sig med slik, æbler og skunk, fortæller vicepolitikommissær Anne Alsøe fra Nordsjællands Politi i Frederikssund til Frederiksborg Amts Avis.
Der blev taget kontakt til drengenes forældre og den 18-årig blev sigtet for at være i besiddelse af 0,8 gram skunk, fortæller vicepolitikommissæren.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

overvågningskamera2

Flere kameraer skal øge trygheden i København

politi 112 politibil

18-årig varetægtsfængslet for drabsforsøg i Borup

politi blå blink

30-årig mand i kritisk tilstand efter knivstik - 18-årig anholdt

politi 112 politibil

Skud fra skydebane fik politiet til at rykke ud til Amager

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere