Drabsforsøg: 67-årig mand stukket med kniv

En ældre mand blev onsdag morgen udsat for et knivstikkeri i sin lejlighed i Frederikssund - formentligt med en kniv fra sit eget køkken, oplyser politiet.

Arkiv foto Foto: TV 2 Lorry

To personer - en mand og en kvinde - blev få timer senere anholdt på byens S-togs-station, og politiet betegner episoden som et drabsforsøg på den 67-årige mand.

- Han blev stukket 6-7 gange med kniven. Dels i skulderpartiet, dels i ryggen, og hans ene lunge punkterede. Han ligger nu på hospitalet, men er uden for livsfare, fortæller vicepolitiinspektør Henning Svendsen fra Nordsjællands Politi.

Knivstik-offeret og de to anholdte er ikke fremmede for hinanden, lyder det.

- Det er en udløber af en sammenkomst i den forurettedes lejlighed, hvor de alle tre har været sammen hele natten. Ud på morgenstunden opstår der uoverensstemmelser, hvorefter knivstikkeriet finder sted, siger Henning Svendsen.
Den 67-årige mand blev derefter hastet til Rigshospitalet med politieskorte.

Nu skal politiet efterforske sagen nærmere og fastslå den nærmere relation mellem manden, der blev stukket med kniven, og de formodede gerningsmænd, som førte kniven.
- Vi ved, at de kender hinanden, men vi ved ikke hvordan. Vi kender heller ikke årsagen til, at de kommer op og toppes, siger Henning Svendsen.

Det vides ikke med sikkerhed, om der har været alkohol indblandet i knivstikkeriet, men noget kunne tyde på det.
- De var tilsyneladende påvirkede, men det har vi ikke en lægelig udtalelse på endnu, siger Henning Svendsen fra Nordsjællands Politi.

Politiet fik anmeldelsen klokken 06.40 onsdag morgen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik