DR afviser: Truer ikke med at med flytte Grand Prix til Herning

DR afpresser ikke værtsbyen København. Det slår executive producer Pernille Gaardbo fast, efter avisen MetroXpress i dag skriver, at DR skulle have truet byen med at flytte dette års internationale Melodi Grand Prix til Herning, hvis man får en ekstrabevilling på 13 mio.kr.

- Det er ikke rigtigt. Vi truer ikke nogen. Og vi har på ingen måder planer om at flytte showet, siger Grand Prix-chefen til dr.dk/grandprix.

Læs også: DR truer med at flytte....

- Vi har godt samarbejde med Host City Copenhagen, som er de samarbejdspartnere i København, som opbygger arenaen på Refshaleøen, fortsætter hun.

Host City Copenhagen er et samarbejde mellem Københavns Kommune, Region Hovedstaden, Wonderful Copenhagen og Refshaleøens Ejendomsselskab.

De står for, at området på Refshaleøen er klar til festen til maj, mens DR har ansvaret for at producere de tre tv-shows.

- Vi har et glimrende samarbejde med DR. Der er ingen, der truer nogen, siger Martin Bender, der er administrerende direktør for Host City Copenhagen.

København har bevilget 13 mio. kr. ekstra til uforudsete udgifter til arrangementet.

Det er i forbindelse med et møde i Regionsrådet i København, at en bemærkning om at flytte showet til Herning skulle være faldet fra en af regionspolitikerne.

- Alle parter i Host City Copenhagen har fra starten været klar over, der er en risiko for uforudsete udgifter i forbindelse med så stort et projekt som dette. Der er tale om nogle konstruktionsændringer, som medfører større udgifter, og det er på den baggrund, der er blevet bevilget en budgetudvidelse, forklarer Martin Bender.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

De Ukendte Danmarksmestre - Pinball

playDanmarksmester i pinball sigter efter at blive verdens bedste

Header sådan så din by ud for 100 år siden

Sådan så din by ud for 100 år siden – se den vilde forandring til i dag

borgring køge vikingeborg

playVerdensarv i Køge? Danmark vil have unikke vikingeborge med på liste

def_thumb,50_percent

playOplev i weekenden: Skoven er den perfekte legeplads - her er to gode lege i det fri

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere