Dømte rumænere del af en større bande

Fem rumænere blev tirsdag dømt for millionbedrageri ved at have afluret en række kortautomater på Sjælland, men de fem er bare en del af et større kriminelt netværk. Det mener anklagemyndigheden, som hele tiden har talt om uidentificerede medgerningsmænd, skriver DAGBLADET Roskilde.

- Der er tale om en pæn stor organisation. Hvor mange de er, eller præcist hvor de opererer fra, ved vi ikke, men vi ved, at de fem rumænere fra den her sag er sendt hertil af en mand fra England med det ene formål at begå bedrageri, siger politiassessor Hanne Sønderbæk fra Midt- og Vestsjællands Politi til DAGBLADET Roskilde.

De fem rumænere blev hver idømt tre år og seks måneders fængsel samt udvisning af Danmark for bestandig. Gennem juni måned sidste år satte de såkaldt skimmingudstyr op på Nordea hæveautomater i blandt andet Roskilde, Køge, Ringsted, Sorø og København.

Med udstyret aflurede de folks pinkoder og kopierede de øvrige kortoplysninger, så de efterfølgende kunne lave falske kort og hæve på dem.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Amager bakke er tegnet af arkitekten Bjarke Ingels.

Borgere i hovedstadsområdet får varme fra døde mink - har samme konsistens som feta

anonym

Tidligere anbragt om døgninstitution: "Jeg vidste godt, det var forkert, det de gjorde."

Nexus foto

playKritik af døgninstitution for unødvendige magtanvendelser mod anbragte unge

løndumping amager

TV 2 afslører: Håndværkere på Amager arbejder til 30 kroner i timen

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere