Dommer løslader voldssigtet bilist

En 46-årig bilist blev søndag eftermiddag løsladt af en dommer ved Retten i Hillerød, selv om han er sigtet for hensynsløs kørsel i spirituspåvirket tilstand og grov vold mod en 23-årig mand, der lørdag blev forfulgt og påkørt i Jægerspris, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Foto: TV 2 Lorry - arkiv

Ifølge anklager Stinne Ruby fra Anklagemyndigheden ved Nordsjællands Politi fandt dommeren ikke grundlag for at efterkomme hendes påstand om at varetægtsfængsle den 46-årige med henvisning til risikoen for, at han kan påvirke efterforskningen i sagen, ligesom dommeren heller ikke fandt, at der var særlig bestyrket mistanke.

Den 23-årige mand fra Jægerspris måtte lørdag eftermiddag bringes med helikopter til Traumecenteret på Rigshospitalet, efter at han i sin bil var blevet forfulgt, ramt og kørt over af en fuld bilist i en firhjulstrækker.

Den 23-årige er uden for livsfare, men har talrige mindre knoglebrud efter hændelsen.

Den 23-årige kom omkring klokken 16 kørende i sin bil og overhalede på et tidspunkt firhjulstrækkeren, hvis fører kørte langsomt og usikkert. Den 23-årige kørte derefter ned ad en lukket vej, parkerede sin bil og steg ud. Umiddelbart efter ramte firhjulstrækkeren den 23-årige og hans bil. Den unge mand fik sin brystkasse kørt over af et eller flere hjul på firhjulstrækken, der også skubbede den unges mands bil ti meter frem. Herefter steg føreren af frihjulstrækken ud og begyndte at råbe, hvorefter han kørte fra stedet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik