Dokumentation: 47 hashhandler på 12 timer i Skovlunde

Mænd i skudsikre veste sælger helt åbenlyst narkotika i centrum af Skovlunde.

Lorry 19:30 viser i aften videomateriale, som dokumenterer over 47 handler fra et vindue i boligkvarteret Blokhaven på mindre end 12 timer.

Den handel skal stoppes øjeblikkeligt, mener borgmesteren.

Billederne er filmet af Ekstra Bladets fotograf, som i sidste uge sad skjult i en parkeret bil og dokumenterede narkohandlen. Både kvinder og mænd kommer forbi vinduet og køber stoffer på åben gade.

Det er langt fra første gang, boligområdet i Skovlunde er i søgelyset. I Blokhaven, der ligger tæt ved Skovlunde Station, blev en mand den 18. februar skudt på ved stien ind til Blokhaven, og 3. marts var der igen skud, som endte i en tilfældig beboers lejlighed.

Ifølge politiet er det almindeligt kendt, at området bruges til handel med euforiserende stoffer. De patruljerer i området flere gange dagligt og i december indførte man visitiationszoner, men det stopper altså ikke handlen.

Borgmester Jesper Würtzen har sagt, at han undersøger mulighederne for at smide de lejere, der har banderelationer, ud af deres boliger.

Ifølge tidligere oplysninger fra Rigspolitiet, har den kriminelle bande Loyal to Familia en afdeling i Skovlunde og det er altså den gruppering, man regner med, er ansvarlig for hashhandlen.

Se med i Lorry 19.30

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Indsats ved Buresø

Stort samarbejde skal sikre nye brandbiler til Nordsjælland

Ambulance

Voldsom arbejdsulykke - mand faldt seks meter ned

klam fyr

Politiet efterlyser mand, der holdt kvinde fast - havde muligvis seksuelt motiv

Københavns Byret

74-årig kvinde idømt 12 år i usædvanlig drabssag

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere