Dobbelt overfald på buschauffør

En 55-årig mandlig buschauffør blev i aftes overfaldet af en 26-årig passager - ikke én, men to gange.

Det første overfald var helt umotiveret og fandt sted ved stationscentret i Roskilde umiddelbart inden aftenens sidste afgang med linje 358 mod Stenløse.

Den 26-årige, som var fuld, steg ind i bussen og åbnede lågen ind til chaufførens plads, hvilket chaufføren bad ham lade være med, hvorefter den 26-årige svarede ved at give chaufføren et knytnæveslag i ansigtet. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Den pligtopfyldende chauffør, der ville overholde køreplanen, satte bussen i gang, men standsede alligevel kort efter, da bussen var nået til biblioteket. Her steg han ud på fortovet for at ringe til politiet og til sin kørselsleder.

Den 26-årige fik formentlig mistanke om, hvad der var i gære, og sprang ud af bussen, slog telefonen ud af hånden på chaufføren og nikkede ham en skalle.

I bussen var tre-fire andre passager, og en af dem tog initiativ til, at de alle gik ud og pacificerede den 26-årige, indtil politiet kom. Politiet anholdt den 26-årige og lod ham sove rusen ud i detentionen, inden han blev løsladt fredag morgen med en sigtelse for vold i baglommen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Christiania Pusher Street

65 personer sigtet for at sælge hash udenfor Christiania

Bomberør

17-årig risikerer forhøjet straf for at skyde med bomberør mod tre betjente

Politi tæt

Skønhedssalon holdt åbent, da politiet kom - kunde flygtede ud ad bagudgangen

Politibil

Politi efterlyste 13-årig: Nu er hun fundet i god behold

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere