DM i Skills er afgjort: Her er vinderne fra Lorryland

308 deltagere fra hele landet har dystet i DM i Skills 2019. 13 af vinderne ud af de i alt 43 konkurrencefag kommer fra Lorrys område.

DM i Skills 2019 er blevet afgjort lørdag. Her har unge fra hele landet dystet om førstepladsen i 43 forskellige konkurrencefag.

Konkurrencen startede torsdag, hvor 308 håbefulde deltagere har knoklet løs for at fremvise deres talente. Og i dag blev vinderne altså offentliggjort under en ceremoni i Arena Næstved med statsminister Lars Løkke Rasmussen som prisoverrækker.

13 af vinderne kommer fra TV 2 Lorrys område, og en af dem er Freja Staghøj Mortensen fra Lyngby, som vi har fulgt i ugen op til DM i Skills.

Freja Staghøj Mortensen er i lære i restaurant SALT, som har til huse på Hotel Admiral i København. Og hun stillede derfor op i tjener-kategorien, som hun vandt foran ni andre konkurrenter.

- Det er jo helt vildt fantastisk. Man håber altid på, at man vinder, men jeg turde ikke regne med det, så jeg er virkelig glad, siger Freja Staghøj Mortensen kort tid efter, at hun blev udråbt som vinder.

Mød tjeneren Freja, der vil være landets bedste

En anden vinder blev Emil Wang fra Glostrup, der er VVS-lærling. Han vandt i kategorien VVS-energispecialist. Ham har TV 2 Lorry også fulgt i ugen op til finalen, og indslaget kan du se herunder.

Mød Emil, der vil være landets bedste VVS'er

De 13 Skills-vindere fra TV 2 Lorrys område

 

 

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Uddannelse

Utterslev Skole udefra

play69 skoler og Falck står foran kæmpe opgave i København

80_percent

playIdrætslærer går nye veje med motionsdag fra helvede

Rosa Overgaard 2

I Køge intensiverer man kampen mod drilske bogstaver og lyde

Artikelfoto

playVideo: Siri møder efterskolevennerne for første gang i fire måneder

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere