Det vrimler med madmarkeder: Her kan du finde dem

Madmarkeder er populært i Hovedstadsområdet. Vi har samlet et overblik til dig her.

Torvehallerne er nok det ældste madmarked i København. Her ses butikken Hav i Torvehallerne. Foto: Thomas Lekfeldt - Ritzau Scanpix

Madmarkedet Broens Gadekøkken åbner officielt fredag den 4. maj. Det er endnu et af de madmarkeder, der skyder op i Hovedstadsområdet i disse dage. Foto: PR-foto (Broens Gadekøkken)

1 af 2

Madmarkeder er populære som aldrig før.

Efter madmarkedet på Papirøen lukkede i december, skyder flere madmarkeder nu op i København. Mange af dem er starter af folkene bag Copenhagen Street Food.

Fredag åbner endnu et ved navn Broens Gadekøkken på Den Grønlandske Handels Plads for enden af Inderhavnsbroen i København. 

Læs også Madmarked indgår samarbejde med Noma-ejere

Madmarkedet er udviklet af holdet bag Copenhagen Street Food, der har indgået partnerskab med nogle af ejerne af den verdensberømte Michelin-restaurant Noma.

Men der er mange flere tilbud til den lækkersultne.

TV 2 Lorry har udviklet et overblik over, hvor du kan tage på madmarked i Hovedstadsområdet - og hvilke du kan glæde dig til:

DET VRIMLER MED MADMARKEDER:

 • REFFEN, København: Initiativtageren bag Copenhagen Street Food, som lukkede på Papirøen, bygger et nyt kreativt street food marked med plads til kreativt erhverv på Refshaleøen. Det åbner officielt 18. maj.
   
 • Torvehallerne, København (Indre By): Åbnede i 2011 i to nybyggede haller. Markedet består af over 60 stader - de fleste med råvarer og delikatesser.
   
 • Staderne, Høje Taastrup: Inde i centeret City2 åbnede man i 2015 et madmarked inspireret af Torvehallerne.
   
 • Stændertorvet, Roskilde: Blev genindviet i april 2016. På pladsen i Roskilde er der torvedage med forskellige boder, deriblandt nogle med streetfood ('gademad').
   
 • WestMarket, København (Vesterbro): Åbnede i januar sidste år og tilbyder overvejende tilberedt mad. Der er 69 stadepladser, men pt er en del ikke udlejede.
   
 • Værftets Madmarked, Helsingør: Åbnede i maj måned sidste år. Det ligger med udsigt til Kronborg og består af 12 stader.
   
 • Teglværket, København (Sydhavnen): I maj sidste år åbnede også Teglværket i Sydhavnen med madmarked og strandbar. Teglværket åbnede for sommersæsonen den 28. april.
   
 • Tivoli Food Hall, København (Vesterbro): Det nye skud på madmarked-stammen er Tivoli Food Hall. Det åbnede i november sidste år og tilbyder forskellige spisesteder.
   
 • Storkereden Street Food, Lyngby-Taarbæk: I december begyndte en forsøgsordning på rastepladsen Storkereden, hvor der holder mellem tre og syv food trucks om eftermiddagen og aftenen i hverdagene.
   
 • Københavnstrup, Emdrup: I april åbnede Københavnstrup, der er et kombineret madmarked med street food og loppemarked. Det har åbent hele weekenden, men det er kun om søndagen, at der er loppemarked.

HER ER DER MAD PÅ VEJ:

 • Broens gadekøkken, København: Fredag den 4. maj åbner dette madmarked officielt. Folkene bag Copenhagen Street Food og Noma har slået sig sammen om projektet.

   
 • Boltens Gård, København: Nogle af de tidligere stadeholdere fra Copenhagen Street Food ønsker også at rykke i nye omgivelser. De har Boltens Gård i Gothersgade i kikkerten. 
   
 • Mad med mere under buen, København/Frederiksberg: Frederiksberg og Københavns Kommune er blevet enige om, at der blandt andet skal opstå et nyt madmarked under Bispeengbuen. Projektet går under navnet Urban 13 og starter fra 2018 og løber i fem år.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?