Det kan du lave i weekenden: Kickstart julen eller hør ny musik

Julesæsonen nærmer sig med hastige skridt. Få den første fornemmelse af jul på julemarked og i Zoo. Hvis julestemningen kan vente, kan du opleve ny, spændende musik.

Jul i ZOO
Julen er så småt skudt i gang - også i dyrenes rige i Københavns Zoologiske Have. Her kan du besøge julemanden og hans rensdyr, smage på julegodter og madboder, lave julegaver i klippe-klistre-værkstedet. Alt sammen omgivet af de mange eksotiske dyr.

Åbningstiden er udvidet, og derfor kan du også opleve de 200.000 julelys, som sætter prikkerne over i'et i julens tegn. Er julen ikke startet for dig, kan du også kikke på de mange dyr, der ikke har julen som førsteprioritet.

Hvor og hvornår: 9. november - 31. december 2018, Mandag-torsdag kl. 10-16 / Fredag-søndag kl. 10-20
På nær: 24/12 og 31/12 kl. 10-14 & 25/12 og 26/12 kl. 10-16 på Roskildevej 32, 2000 Frederiksberg

Læs mere her

 
 

Julemarked i Farum

Viceborgmesteren holder åbningstalen til julemarkedet i Farum dette år, for i år er der noget anderledes ved det traditionsrige marked.

Farums julemarked er nemlig meget større end det plejer. Her er store dele af Farums Kulturhus fyldt med boder med alt godt fra julens univers.

Kom og gør et kup med ting og sager, ”der er alt for billige,” i hvert fald, hvis du spørger Liselotte Dyhr, som er arrangør. Kunsthåndværk af høj kvalitet, julepynt og bolsjer er til stede ligesom en hygge og god stemning.

Så tag hele familien med ind i en verden af nisser, engle, juledekorationer, glas, filt, træ, læder og gør et julegavekup. Alle i huset glæder sig til at byde gæsterne velkommende.

Hvor og hvornår: Lørdag d. 17. november 2018, kl. 10-15. (Fri entré). I Farum Kulturhus, Stavnsholtvej 3, Farum

Læs mere her

NY LYD på Mungo Park
Er det stadigvæk for tidligt til at kickstarte julestemningen, kan du også tage til Mungo Park i Hillerød. Her kan du opleve nye og garvede musikere give deres bud på, hvordan den aktuelle musikscene lyder.

Udover masser af ny musik er der også dansere, som opfører fir, kunstnerisk dans og nyskabelser fra dansescenen.   
Oplev alt fra ung, eksperimenterende ’Spoken word’ akustiske musikoplevelser til elektronisk lyd skabt specifikt til det rum, du befinder dig i.

Fælles for kunstnerne er, at de alle arbejder med nye former for lyd og musik. Så har du mod på at blive suget ind i et helt nyt lydunivers og blive klogere på, hvad der sker på den danske lydscene lige nu, er Mungo Park stedet, du skal bruge din lørdag aften på.

Hvor og hvornår:
Lørdag d. 17. november 2018, Dørene åbner kl. 19. Koncerten spiller fra kl. 20. Fritz Hansensvej 23, 3450 Lillerød.

Læs mere her

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

fangekoret

playVideo: Tidligere indsatte overrasker Louise efter 25 år bag tremmer

Lysfestival5

playJesper er lysets mester – også udlandet har fået øje på ham

Dragør lodstårn

Over 100 år gammelt vartegn i fare for at rådne op

De Ukendte Danmarksmestre - Morten Junge Olsen - Petanque

playDanmarksmestre i petanque er bedste venner og sigter efter VM

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere