Det kan du lave i weekenden: Kanalrundfart med gløgg, julemarked og juleteater

Tag på vandet, på marked eller i teatret. Denne weekend i Lorryland er endnu en gang fyldt med dejlige oplevelser, der nu også kan bidrage til din julestemning.

Kanalrundfart med gløgg

Kan du se dig selv med venner ved din side, en kop varm gløgg i din hånd og et tæppe over dine ben? Sejlende rundt i Københavns kanaler, mens gode røverhistorier bliver fortalt om byens seværdigheder? Hvis svaret er ja, skal du tage med firmaet ’Hey Captain’ ud at sejle gløgg-rundfart. Mange er allerede hoppet om bord hos kaptajnerne,  der i år er nomineret hos AOK i kategorien Byens Bedste Urbane Initiativ.   

Hvor og hvornår:
Alle dage frem til d. 16. december med op til 6 afgange om dagen, 200 kr. pr. person for en times sejlads og gløgg, fra Ofeliaplads, Kvæsthusbroen 1, 1252 København

Læs mere her

Køb dine julegaver på den gamle herregård Krogerup
Køb dine julegaver på den gamle herregård Krogerup

Krogerup julemarked

Gløgg kan du også få på Krogerup Højskole. Denne weekend er højskolens foredragssal nemlig forvandlet til et julemarked. Et marked hvor hyggen er i høj kurs. Du kan købe julepynt, lokal kunsthåndværk, vine fra Kelleris Vingaard og andre potentielle julegaver. Ud over det hyggelige marked er det muligt at få en rundvisning på den historiske herregård.

Hvor og hvornår: Lørdag den 24. og søndag den 25. november 2018 kl. 10-17. Begge dage på Krogerup Højskole, Krogerupvej 13.

Læs mere her

 

Den lille alf Cirkeline er i teaterstykket GOD JUL, CIRKELINE på eventyr med musevennerne Ingolf og Frederik  
Den lille alf Cirkeline er i teaterstykket GOD JUL, CIRKELINE på eventyr med musevennerne Ingolf og Frederik  

God jul Cirkeline

Og julen foregår også denne weekend i børnehøjde i form af teater. Oplev en festlig Cirkeline-julehistorie som familieforestilling fyldt med sprudlende humor og iørefaldende musik. I teaterforestillingen GOD JUL, CIRKELINE kaster Cirkeline og hendes festlige musevenner, Frederik og Ingolf, sig i fineste form ud i juleforberedelserne. De drager bl.a. ud i skoven efter juletræet og møder i skoven den skurkagtige kat, de sjove skovnisser, og sidst, men ikke mindst, Snemusen Knud med den røde tud. Og mon ikke det hele ender godt med juleaften?

Hvor og hvornår: 24. november kl. 10:00 - 12:00 på Taastrup Teater og Musikhus, Kjeld Abells Pl. Taastrup, 2630 Danmark. Billetter 128 kr.

Læs mere her 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

De Ukendte Danmarksmestre - Pinball

playDanmarksmester i pinball sigter efter at blive verdens bedste

borgring køge vikingeborg

playVerdensarv i Køge? Danmark vil have unikke vikingeborge med på liste

def_thumb,50_percent

playOplev i weekenden: Skoven er den perfekte legeplads - her er to gode lege i det fri

Vandværket

Restaurant-festival lægger stilen om - tilbyder kun gourmetmad som takeaway

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere