Det kan du lave i weekenden: Jazz på havnen, veterantog i naturen og fejring af bydel

Denne weekend byder Lorryland på jazzfestival på Roskilde Havn, veterantog i Hedehusene og kulturdage i Brønshøj.

02:40

Vi giver dig tre tips om spændende aktiviteter denne weekend.

Jazz festival i Roskilde
Jazz-teltet er endnu en gang sat op på Roskilde Havn, hvor Roskilde Jazz Days igen i år er klar til at føre dig og dine nærmeste ind i jazzens verden. Ofte er teltet fuldt med mennesker, der hygger sig, for det er nemlig gratis at komme ind. Under festivallen vil der være en lang række musikere, som på skift skaber stemning fra scenen. Nogle af de bands, du kan opleve, er Kloster Band, Ingrid Vismaya og afslutningsvis Elvis Show, som spiller søndag. Mellem de jazzede rytmer kan du beskue den smukke udsigt over Roskilde Havn eller nyde en kold fadøl fra teltets bar. Alt du skal gøre er at dukke op på Roskilde Havn og gå efter de rytmer, der kommer fra jazzteltet, der ligger mellem vandrerhjemmet og Restaurant Snekken.

Hvor og hvornår:
Lørdag fra kl. 13.00 – Midnat og søndag fra kl. 11.00 – ca. 22.00 på Roskilde Havn, Vindeboder 9, 4000 Roskilde

Læs mere her

Vildmosen ved Hedeland

Veterantog på smalle spor
I smuk natur ved Hedehusene er veterantoget klar til at føre dig gennem landskabet. Turen foregår på Danmarks længste smalsporede veteranjernbane på 5 km. Den smukke tur passerer forbi de fleste af Hedelands udflugtsmål, også Rubjerg og naturlegepladsen. Ved udgangspunktet på Hedehusgården er der billetsalg. Ud over det, er der en udstilling af smalsporede lokomotiver.
Togturen kan kombineres med både en familieskovtur og "bjergbestigning" i det ruten ligger 500 meter fra naturområdet og kæmpe bakken ved Hedeland.

Hvor og hvornår:

Søndag fra kl. 10.30 -15.30. Det koster 70 kr. tur/retur for voksne, børn 40 kr. på Hedelands Veteranbane, Brandhøjgårdsvej 2, Hedehusene

Læs mere her

 

2700Kulturdag på Brønshøj Torv
Brønshøj fejrer bydelen med et brag af en fest nu på lørdag. Der er lagt i kakkelovnen til en hel dag med livemusik, ballet opvisning, loppemarked, workshops og meget andet. Blandt de optrædende er  Klumben og Raske Penge, De grønne pigespejdere og VIKA og Klubtorama Performance Art Dansetrup. Dagen vil også byde på debatter af forskellige art med emner som bl.a.: "Hvordan går det med trygheden i Brønshøj-Husum?" Der er et arrangement for både børn og voksne. Så tag din nabo, familie eller venner med, når Brønshøj viser sig for sin mest festlige side.

Hvor og hvornår:
Lørdag fra kl. 11:00 til 20:00, på Brønshøj Torv, 2700 Brønshøj

Læs mere her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?