Det kan du lave i weekenden: H.C. Andersen-teater og festdag i Lyngby og verdensmusikfestival

Musik, teater og kultur bliver grundstenene for denne weekend i Lorryland. Her har Mungo Park teater om H.C. Andersen, Lyngby har byfest og KoncertKirken har Copenhagen World Music Festival

02:57

Få tre tips til weekenden i Lorryland.

Byfest i Lyngby

Lørdag den 7. september klokken 10 til 17 vil der summe af liv og festlig stemning i Lyngby. Butikkerne rykker ud på hovedgaden, hvor der vil være boder med street food, musik, underholdning og et væld af aktiviteter for børn.

Lyngby Torv vil blive forvandlet til et krydsfelt mellem japansk, indisk og syrisk mad. Også kulturinstitutioner som Frilandsmuseet kommer forbi og viser hvor seje de, der engang blev kaldt hekse, egentligt var.    

Læs mere her

 

 

H.C. Andersens samlede eventyr

Alle kender ham og hans eventyr, men kun ganske få har set H.C. Andersens samlede eventyr som teaterstykke.

Forestillingen er udviklet til Mungo Park af den prisbelønnede instruktør Heinrich Christensen, der tidligere har instrueret teatrets gigantsucces Opsang.

Nu vender han tilbage til Mungo Park, og denne gang har han "allieret" sig med Danmarks nationaldigter nummer ét. Forestillingen skildrer forfatterens personlige rejse gennem hans eventyr.

Hvor og hvornår: lørdag den 7 kl. 17:00, på Mungo Park, Fritz Hansensvej 23, 3450 Lillerød

Læs mere her

 

Copenhagen World Music Festival

Lige nu er hovedstaden besøgssted for musik fra hele verden. Den vestlige musiksmag er dominerende på diverse hitlister med pop, rock og elektroniske toner, som vi let kan genkende og afkode.

Men nu kan du opleve rytme og toner fra andre lande end den vestlige musiktradition på Copenhagen World Music Festival.

Navne som José Carlos II and Bambamoleque Band, Gasandji og Arsen Petrosyan Quartet kommer denne weekend på forskellige spillesteder byen over. Tag ud og oplev dem.

Hvor og hvornår:

Koncerterne foregår på forskellige steder i København og det koster mellem 50 og 200 kroner at komme ind, afhængigt af koncert.  Se hvor og hvornår i pogrammet her 

Læs mere her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?