Det kan du lave i weekenden: Dyresport, mad uden dyr og jagten på dyre skatte

Dyr kan tage mange former, også når de ikke er der. Oplev vegetarisk festival, hestevæddeløb og Legeskibets jagt på dyre sørøverskatte.

Spis og bliv oplyst på Vegetarisk Festival

Oplev 20 madboder, Food Jam, politiske paneldebatter, madworkshops, foredrag og musikscenen alt sammen i veganismens tegn. Det er lækker mad og oplysende aktiviteter med udgangspunkt i planterne, du kan opleve i de grønne omgivelser på Tiøren, Amager.

Så tag dine kære under armen, og kom og spis, når Dansk Vegetarisk Forening byder på lækker mad.  

 

Hvor og hvornår: Den 24.-26. august, Tiøren, Amager Strandpark. Gratis eller fuld pakke 295 dkk

 

 

Legeskibet i Ishøj

”Oh høj kaptajn” kan man sikkert høre i det nære, når legeadmiralen Casper sætter børn i leg på det gamle og smukke skib. Alle er velkomne, når gamle og nye lege udspiller sig, under vejledning af tidligere elever fra Gerlev Højskole.

Skibet rammer ni forskellige havnebyer, men denne weekend er det i Ishøj. Udover selve skiber er havneområdet også omdannet til et kulturlegested, hvor legens kvalitet er i højsæde.

Hvor og hvornår: Lige ved Cafe Cesa i Ishøj Havn, Søhesten 16, 2635 Ishøj.

 

 

Æld gammel sport med fart over feltet

Den største begivenhed på travbanerne i Charlottenlund hele året bliver afholdt over weekenden. Så vil du ud og se heste fra hele landet dyste om førstepladsen eller sågar spille på, hvem du tror, der kommer først, så tag ud til nordens ældste travbane i denne weekend.

Fredag er det hopperne, lørdag er vallakkerne, og søndag er det hingstenes tur til at vise, hvem der kan komme først.

Hvor og hvornår: 24.-26. ved Det Danske Travselskab, Traverbanevej 10, 2920 Charlottenlund, entre pris mellem 60 og 150 dkk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?