Det kæmper jeg for: Det skal være billigere at være boligejer

Boligskatten skal på sigt afskaffes, så man kun skal betale skat, hvis og når man sælger sin bolig med gevinst. Det mener Mette Abildgaard fra Det Konservative Folke-parti.

Af Mette Abildgaard, medlem af Folketinget for Det Konservative Folkeparti, valgt i Nordsjællands Storkreds.

Der er meget, der optager plads i budgettet, når man er en familie og især, hvis man har børn.

For mange boligejere fylder boligskatten meget i det store regnskab.

Bor man i Nordsjælland er boligskatterne nogle af de højeste i Danmark.

Det Konservative Folkeparti er boligejernes parti

Jeg er for nyligt selv blevet boligejer, så jeg forstår den frustration, som rammer de boligejere der i flere år nu er blevet lovet boligskattelettelser i 2021. De må nu vente endnu længere.

Med de seneste udmeldinger fra SKAT og Skatteministeriet ser udsigten til skattelettelserne lang ud. Boligejerne kan kun stå nervøst på sidelinjen og se på, mens SKAT kæmper med et forsinket IT-system, der skulle have lettet skatten på deres hjem.

Det kan vi ikke byde danske boligejere. Det er simpelthen ikke rimeligt, at man skal vente endnu tre år for at få sine penge tilbage i egen lomme. Det er en vigtig kamp, og det er en kamp, jeg gerne tager for boligejernes skyld.

Det Konservative Folkeparti er boligejernes parti.

Det kæmper jeg for

TV 2 Lorry har spurgt samtlige politikere, der er valgt ind i Hovedstadsområdet, hvad de vil kæmpe for i deres område de næste fire år. Bliv klogere på dine politikere her.

Boligskatten skal på sigt afskaffes

Derfor står der i Det Konservative Folkepartis skatteplan, at vi vil sænke boligskatterne med 13 milliarder kroner.

På sigt vil vi rigtig gerne helt af med boligskatterne, så man kun skal betale skat, hvis og når man sælger sin bolig med gevinst.

For hvorfor skal man hvert år betale skat af sit hjem, som man har lagt sine hårdtjente penge i, når man først tjener på det, når man sælger det videre? Så længe man stadig bor der, er ens hjem udelukkende en udgift. Boligskatterne er kun med til at forhøje den udgift.

Vi vil gøre det billigere for danskerne at leve. Det er, hvad jeg kæmper for.

Det kæmper jeg forTilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik