Det er entusiasmen, der gør det!

Hotel d`Angleterres restaurant Marchal giver gæsterne den bedste totaloplevelse, det er konklusionen, efter Den Danske Spiseguide i går uddelte priser til danske toprestauranter.

"Det er den entusiasme, der er til stede, og kombinationen af både køkken, vinliste, atmosfære og servering. Der er intet, der falder igennem. København har fået en hotelrestaurant i international klasse", siger Bent Christensen, fra Den Danske Spiseguide til Politiken.

Læs også: Årets bedste restaurant

Prisen kommer mindre end otte måneder efter, at stjernekokken Ronny Emborg sikrede restauranten en Michelin-stjerne.

TV2/ Lorry besøger restauranten i udsendelsen kl. 19.30 - se med.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

20200417-093628-a-1920x1281we.jpg

Frisør ånder lettet op: Nu kan nye virksomheder få kompensation

Bryggens bastion islands brygge højhus amager

Undersøgelse af skandalehøjhus får kritik: "Totalt håbløst"

Parkeringsvagt

Nu kommer der kommunal parkeringskontrol i Brøndby

Maddrengen roerer

play13-årig elsker at lave mad: Nu har han skabt sit eget fritidsjob

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere