Den Perfekte Fridag med Mikael Kamber

Nyhedsvært Mikael Kamber tager os med til en totalrenoveret perle i Tisvilde og i DR's Koncerthus, når han er gæst i Den Perfekte Fridag.

Foto: Anders Nordahl / TV 2 Lorry

 - Det, vi er gode til, og det, der er godt for os, skal helst spille sammen, men det gør det ikke for ret mange mennesker. Ofte lader vi os drive af sted med det, vi er gode til - og hvis vi ikke nyder det, så er det, at mange mennesker havner i stress, forklarer Mikael Kamber, der har skrevet bogen Stærkere, der er baseret på positiv psykologi.

Mikael Kamber har skrevet bogen sammen med vennen René Oehlenschlæger, og den handler om at dyrke sine styrker og håndtere sine svagheder, for så bliver vi den bedst mulige udgave af os selv.

Kamber har travlt, han bor til daglig på Christianshavn, har to børn, arbejder som nyhedsvært på TV 2 Nyhederne i Odense, holder foredag om positiv psykologi og skriver bøger.

Ofte lader vi os drive af sted med det, vi er gode til - og hvis vi ikke nyder det, så er det, at mange mennesker havner i stress

Mikael Kamber

Perfekt Fridag i Tisvilde

Et af de steder han nyder at komme, og hvor han finder komplet ro er i Tisvilde. I Programmet Den Perfekte Fridag, tager han os med til det totalrenoverede Tisvilde Kro, hvor han elsker at komme.

- Både på grund af detaljerne men også på grund af den stemning, de har skabt, siger han.

Et andet sted, Mikael Kamber synes, er helt fantastisk er DR's Koncerthus. 

 - Jeg har jo arbejdet i DR byen, og det her er mit favoritrum. Jeg prøvede i løbet af min arbejdsuge at komme her mindst to gange, og bare lige sidde i fem minutter og mærke rummet, fortæller han om sin tid som mediedirektør i DR.

Du kan se hele programmet lige her:

08:17 Luk video

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?