Deltag i blomsterstafetten - og skaf penge til Knæk Cancer

TV2/ Lorry har i denne uge sendt en Knæk Cancer-blomsterstafet rundt i sendeområdet.

Den kendte Knæk Cancer-blomst er udstyret med GPS, og i alt ti blomster er sendt ud i hele landet. Det sker med hjælp fra TV 2-regionerne og fra TV 2-programmerne 'Go' morgen Danmark' og 'Riget Live'.

Herfra vil stafetterne gennem ugen foretage en fantastisk rejse gennem hele Danmark, når de bliver givet videre mellem hundredevis - måske tusindvis - af engagerede danskere. Hver gang stafetten skifter hænder, og et billede af overdragelsen sendes som sms-besked, giver det penge til Knæk Cancer.

Samtidig kan Knæk Cancer-blomsterstafetternes rejser følges på et danmarkskort:

http://knaekcancer-delhaabet.tv2.dk/

- Knæk Cancer-stafetterne er et ekstraordinært og nyskabende initiativ, som ikke tidligere er lavet i Danmark. Danmarkskortet, der følger Knæk Cancer-blomsterne, bliver et symbol for danskernes store engagement i og opbakning til Knæk Cancer. Samtidig giver blomsterstafetterne penge til Knæk Cancer, når Hyundai donerer fem kroner for hvert indsendt billede.

Alle Knæk Cancer-stafetter vil frit bevæge sig rundt i landet på tværs af kommune- og regionsgrænser, og målet er, at de ti stafetter ender lørdag aften 25. oktober i TV 2s indsamlingsshow 'Knæk Cancer Live'.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Svampeceremoni

Ulovlige svampetrip samler folk i fællesterapi

25_seconds

playDroner skal søge efter utætte fjernvarmerør om natten

Akvædukt ved Veluwemeer

playUsædvanlig akvædukt kan redde Margretheholm Havn

Borger med handicap

Datter til hjerneskadede Lars: Kommunen mangler empati og logik

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere