De fleste fundne smykker var Kirstens

Størstedelen af smykker fundet hos to mistænkte bulgarere tilhørte 81-årig, der blev dræbt ved hjemmerøveri.

Familien til den dræbte Kirsten Inge Damsgaard har identificeret størstedelen af de smykker, der er fundet hos to bulgarske brødre, som sigtes for at have dræbt den 81-årige kvinde i forbindelse med et hjemmerøveri den 30. december.
Men de to mænd var også i besiddelse af et mindre antal smykker, der ikke har ligget i den dræbte kvindes smykkeskrin, og som politiet ikke udelukker kan stamme fra andre forbrydelser.
- Familien har identificeret smykkerne, og størstedelen tilhører Kirsten Damsgaard. Det er meget få smykker, som, vi ikke ved, hvor hører til, siger efterforskningsleder Charlotte Skovby, Københavns Vestegns Politi.

Politiet overvejer nu at offentliggøre billeder af de øvrige smykker på en eller anden måde, men Charlotte Skovby understreger, at det er meget få.

Kirsten Inge Damsgaard blev bagbundet og kneblet og rullet ind i sin dyne, der blev bundet så stramt om hendes brystkasse med en trøje, at hun ikke kunne trække vejret.
Forinden havde røverne taget smykker og aftvunget hende koden til hendes dankort, som de efterfølgende hævede 14.000 kroner på i hæveautomater i Herlev og København.

I forbindelse med efterforskningen har politiet rutinemæssigt taget fingeraftryk og mundskrab af de to mænd til dna-analyse.
Såvel fingeraftryk som dna-profiler køres gennem politiets registre. De vil vise, om brødrene, der har været i Danmark i fire år og halvandet år, kan kædes sammen med andre forbrydelser.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Lige nu
Politibil

Politi efterlyser 13-årig: Har været forsvundet i fire dage

Kvinde overfaldet Tisvildeleje

Tidligere patient erkender dødelig vold mod læge

kvinde overfaldet tisvildeleje

Tidligere patient tiltalt for at dræbe læge - nu begynder retssagen

brand leasingfirma hørsholm

Mindst fem biler får større skader ved brand i Hørsholm

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere