DBU jagter falske landskampbilletter

Billetter til EM-kvalifikationskamp mellem Danmark og Norge - der endnu ikke eksisterer - forsøgt solgt til ågerpris. For 12.000 kroner kunne man i går formiddag få leveret otte billetter til EM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Norge, der spilles i Parken 6. september næste år.

Dansk Boldspil-Unions (DBU) logo prydede billethjemmesiden, der ledte køberen videre til en hollandsk billetside, selv om billetterne endnu ikke findes, skriver Politiken onsdag.

Det var hjemmesiden allebilletter.dk, der netop er lanceret i Danmark af Berlingske Media, der viste videre til Worldticketshop.com, hvor billetterne var til salg. Det til trods for, at hverken udbyder eller formidler har fået lov til at sælge billetter til landskampen af DBU. Kommunikationschef i DBU, Lars Berendt, siger til Poltiken:
     
 »Allebilletter.dk videreformidler øjensynligt kontakt til en uautoriseret salgskanal, en udenlandsk side, som har billetter til salg til en pris, som langt overstiger det, en almindelig løssalgsbillet bør koste. Det ligner sortbørshandel, men vi vil undersøge sagen nærmere«.

»Desuden er der tale om, at allebilletter.dk bruger vores logo uden at have fået lov til det«, siger kommunikationschefen om det rød-hvide fodboldlogo.

Hos Berlingske Media henviser man til allebilletter.dk's ejer, som ifølge oplysningerne på siden er det britiske firma Tixdaq Limited. Og da Politiken får fat i Tixdaq, vil ingen udtale sig om billetsalget. En halv time senere er billetterne ikke længere til salg på allebilletter.dk, og DBU's logo er fjernet. Men billetterne er stadig til salg på den hollandske side worldticketshop.com.

    

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20210430-181240-L-1920x1225we

Brøndby taber højst overraskende pokalfinale

Magnus Kaastrup 1

playUng fodboldspiller nægter at droppe drømmen trods tre diagnoser

Lyngbydirektør

Tilskuere bydes igen velkommen på landets stadioner: Lyngby-direktør er lykkelig

20_percent

playOL-skatere: Vi er bange for at køre ind i børnene

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere