Dansk rigmandsklub bag Parkens italienseventyr

En gruppe rige og omdiskuterede danske forretningsfolk anført af blandt andre tidligere direktør i krakkede Hafnia Holding, Per Villum Hansen, Navision-milliardær Erik Damgaard, Eurotrust-stifter Aldo Petersen og tidligere bankdirektør i krakkede Samson-bank, Ole Abildgaard, står bag Flemming Østergaard og Parkens planlagte nye udlandseventyr, erfarer dagbladet Børsen.

I september sidste år forsøgte gruppen at købe sig stærkt ind i Brøndby IF netop for at udbygge sportsklubben med endnu et forretningsmæssigt ben - det samme gælder det italienske feriebolig-projektet - men frieriet blev afvist af bestyrelsesformand Per Bjerregaard og løb herefter ud i sandet.
I går meddelte Parken Sport & Entertainment så, at der føres realitetsforhandlinger med en unavngiven part om at drive et sportscenter med salg af tilhørende ferielejligheder et sted i Sydeuropa. Kilder tæt på processen oplyser til dagbladet Børsen, at projektet - der har base på østsiden af den italienske støvlespids i Calabrien - handler om etablering af en pendant til Lalandia og salg af i hvert fald 200 ferieboliger til en værdi af op imod en halv mia. kr. Til at gennemføre projektet forhandler Parken Sport & Entertainment med det engelsk-registrerede selskab Advanced Renewable Energy - tidligere Baltic Renewable Energy - der ejes af den danske rigmandsklub. Det bekræfter den tidligere Eurotrust-stifter, Aldo Petersen over for Børsen tirsdag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik