Danish Crown rystet over Slagteriskole

Danish Crown er rystet over Slagteriskolen oven på Undervisningsministeriets undersøgelse af skolens kurser. Slagterigiganten spurgte for nogle år siden skolen, om kurserne var skruet sammen, som de skulle og fik et klart ja, men Undervisningsministeriets undersøgelse viser noget helt andet. Det skriver DAGBLADET Roskilde

- Dels er vi rystet over, at nogle ansatte har fået kursusbeviser, selv om de ikke har været på kursus, og så er vi rystet over, at kurserne er gennemført i produktionen, selv om det ikke er tilladt, siger Anne Villemoes, kommunikationsdirektør i Danish Crown.
Slagteriet vil dog ikke på nuværende tidspunkt sige, om de agter at finde andre kursusudbydere.
- Når vi går til en udbyder af en vare, går vi ud fra, at den er i orden, og vi går ud fra, at der er en grundlæggende tillid mellem os. Uanset hvem der i fremtiden skal stå for kurserne hos os, skal de køre fuldstændigt efter bogen, siger Anne Villemoes til DAGBLADET Roskilde.
Skolens direktør Else Erikstrup ønsker ikke at kommentere konkret på Undervisningsministeriets undersøgelse, fordi de er i gang med at udarbejde et svar, som ministeriet skal have senest 17. september.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere