Dækcenter ramt af molotov-cocktail

To dage i træk har indehaver af dækcenteret First Stop måtte fare fra sin bopæl i Gribskov til forretningen midt om natten for at tage sig af hærværk.

Frederiksværk: To gange inden for to dage har Nordsjællands Politi måtte rykke ud til dækvirksomheden First Stop i Frederiksværk efter at en eller flere ukendte gerningsmænd har forsøgt at sætte ild til forretningen.

Første alarm lød torsdag nat ved tre-tiden. Her havde nogen knust i alt 11 ruder og sprøjtet en brandbar væske ind gennem de knuste ruder. Der var også kastet papir ind i forretningen i et forsøg på at få gang i en ildebrand. Det lykkedes heldigvis ikke, men allerede natten efter var den gal igen.

Præcis klokken 02.02 fredag nat gik alarmen igen, og denne gang havde ildpåsætteren en smule mere held med sit foretagende. Denne gang havde man forsøgt sig med en flaske fyldt med brandbar væske, der var kastet ind gennem endnu en knust rude. Det skabte en mindre brand, der dog forholdsvist hurtigt gik ud af sig selv, forklarer indehaver af dækcenteret Tonny Sørensen.

- Der var brugt en flaske med noget væske, men den landede heldigvis midt i forretningen og brændte ud af sig selv. Men alt er sortsvedet nu, så forretningslokalet skal skiftes fra ende til anden, forklarer han.

Han har ingen mistanke til, hvem der forsøger at brænde hans forretning ned.

- Jeg er ikke uvenner med nogen og har ikke haft problemer med kunder eller noget i den stil, så jeg har ingen anelse om hvem der står bag. Men jeg mistænker at det kan være enten et bestillingsarbejde eller en misforståelse, forklarer han med en hovedrysten.

Nordsjællands Politi er heller ikke kommet et svar nærmere.- Det er for tidligt at sige noget om endnu, vi er stadig i gang med efterforskningen, siger pressetalsmand Henrik Surh fra Nordsjællands Politi.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Retten i Roskilde

Mand tiltalt for forsøg på voldtægt af børn via datingside

Roskilde havn

Ældre mand fundet død i Roskilde Havn

Men In Black, København den 27 februar 2021 demonstration mod nedlukning

Politi anholder otte til demonstration mod coronarestriktioner

20_percent

playÉn person anholdt ved demonstration i København

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere