Cykelhold tæt på lukning

Et af dansk cykelsports bedste og største rugekasser for udklækning af talenter er få dage fra at lukke.Det tidligere Køge-baserede Team Capinordic, der startede som Team PH og siden blev Team GLS, meddelte i går, at holdet lukker, hvis der ikke dukker en hovedsponsor op inden for få dage, skriver DAGBLADET Køge.

Finanskoncernen Capinordic trækker sig som sponsor ved årsskiftet grundet finanskrisen, og dermed er der intet grundlag for at fortsætte cykelholdet.
Det ærgrer selvsagt en af holdets stiftere, Tom Breschel, hvis søn, Matti, startede på Team PH.
- Det her kommer som en stor overraskelse for os. Selvfølgelig vidste vi godt, at det så skidt ud med deres økonomi, men de har samtidig hele vejen tilkendegivet, at de har været meget tilfredse med deres sponsorat, og vi har da også leveret resultater, som ikke kunne være meget bedre, siger Tom Breschel, der startede holdet sammen med Jesper Skibby, Jesper Fredsgaard og cykelentusiast Poul Hansen.
- Det var en fantastisk ting, at vi fik skabt holdet. Der har hele tiden været engagement, og det har skabt resultater, som ingen kan pille fra os. Og jeg synes, det er en stor tragedie, hvis ikke vi får mulighed for at fortsætte, siger Tom Breschel.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik