Cirkusrevyen aflyser alt i juli og august - håber på forestillinger senere på året

Danmarks største revy må sande, at det ikke kan lade sig gøre at gennemføre forestillinger i sommermånederne.

For mange danskere er sommer lig med revy, men det vil ikke være muligt at klaske sig på lårene af grin til blandt andet Ulf Pilgaard i Cirkusrevyen i årets sommermåneder. 

Det oplyser Cirkusrevyen på Facebook, efter at regeringen onsdag har forbudt forsamlinger med over 500 mennesker frem til 1. september. 

“Det er derfor desværre ikke muligt at afholde forestillinger i juli og august,” lyder det i opslaget på Facebook.

quote Vi er meget berørt af denne situation

Cirkusrevyen på Facebook

Cirkusrevyen i år var udset til at blive noget ganske særligt - det var 78-årige Ulf Pilgaards 40. og sidste sæson med revyen på Bakken. 

Det har ikke været muligt at træffe folkene bag Cirkusrevyen onsdag aften, men på Facebook garanterer Cirkusrevyen, at der bliver arbejdet hårdt på at gennemføre Cirkusrevyen på et senere tidspunkt i 2020. 

Ulf Pilgaards sidste revy-hold

Kan blive svært

Der er dog visse udfordringer, der skal klares.  

“Da vi er afhængige af en dispensation i forhold til lokalplanen m.v. er der mange ting, der skal gå op, før vi kan give en endelig melding om årets revy,” lyder det.

Flere hundrede Facebook-brugere har kommenteret opslag. Nogle spørger, hvad der skal ske med deres billetter til forestillinger i sommermånederne. 

Her lyder svaret fra Cirkusrevyen:

“Vi er meget berørt af denne situation, og der er desværre ingen nemme beslutninger eller løsninger. Forhåbentlig kan vi hjælpes ad med at få det bedste ud situationen. Vi har valgt at flytte forestillinger, så alle der allerede har købt billet stadig kan glæde sig til Cirkusrevyen 2020. Kan man ikke den dag, tilbyder vi alle at man kan få flyttet sine billetter til en anden spilledag,” står der i svaret. 

Regeringens nye forbud mod forsamlinger på over 500 mennesker frem til 1. september får dog ingen praktisk betydning i første omgang, da forbuddet mod at samles flere end ti personer altså fortsat gælder.

Det vil blot sige, at der frem til 1. september ikke er nogen chance for, at flere end 500 personer kan samles.

TV 2 Lorrys indslag om Ulf Pilgaards sidste omgang med Cirkusrevyen: