Camilla hitter med vegetaropskrifter: ”Rigeligt smør, ost og fløde”

03:01

Video: Josefine Falkenberg / TV 2 Lorry

”Kødsauce” med linser, burger med en sort bønne-bøf og grønsagsrisotto. 32-årige Camilla Skov har et hav af vegetarretter gemt i ærmet, og hun deler dem alle på sin Instagram og blog kaldet ”Vegetarisk Hverdag”.

Camilla Skov har fokus på den velsmagende ret frem for sundhed. Derfor er fløde, olie, smør og ost ofte en del af retten, når Camilla svinger grydeskeen.

- Vegetarisk mad skal være glædesfyldt og fyldt med velsmag. Jeg synes ikke, at vegetarisk mad behøver at være mad, hvor man sparer på ting eller hvor man skal være "dygtig", siger hun til TV 2 Lorry, og uddyber:

- Jeg vil gerne lave opskrifter, som har en god klat smør eller en masse olie. Jeg elsker også ost, fløde og alle de gode ting i livet. Og det behøver ikke at være noget, man går på kompromis med, fordi man spiser vegetarisk.

På trods af sin succes med vegetarisk mad, er Camilla Skov ikke selv vegetar.

- Grunden til at jeg har en vegetarisk blog, er, at jeg synes, der er rigeligt med inspiration til retter med kød. Så jeg synes, det var vigtigere at inspirere til grøn madlavning og mad uden kød, oplyser hun.

Camilla Skov har for nylig udgivet kogebogen "Vegetarisk i aften?".

Læs også Verdens højeste: Amager Bakkes nye klatrevæg afprøves inden åbning