Café-afsløringer udløser mediestorm

Café Vanilla på Torvet i Køge er blevet omdrejningspunkt i det, som i flere medier i dag beskrives som en decideret »bykrig« i Køge, skriver DAGBLADET Køge.

Sagen har efterfølgende fået flere medarbejdere på Café Vanilla til at kontakte DAGBLADET. De ønsker at være anonyme, men de fortæller enslydende, at Tommy Kamp fik alt, hvad han pegede på i caféen, og at der aldrig blev taget betaling.
Også Murat Kitirs kone står nu frem og beklager, at hendes mand har været naiv. Emel Kitir står i en vanskelig situation, da hendes mand er varetægtsfængslet for besiddelse af narkotika, og hun ærgrer sig over, at hendes mand indgik underhåndsaftalen med Tommy Kamp.
- Han var naiv, og jeg tror, vi kunne have fået den udeservering, hvis vi bare havde søgt om den, siger hun i dag.
Borgmester Thomas Kielgast (S) er også inddraget i »bykrigen«, da han optræder i flere medier i dag med historien om, at han på et møde med ejerne af Café Vanilla i tirsdags følte sig presset af blandt andet Murat Kitir, fordi han og hans kompagnon ville gå til pressen med sagen og oplysninger om både bestikkelse og handler med ulovlige piller.
- Det er ærgerligt, at Køge skal trækkes ind i en sag om narkotika på caféer, hvor der også indblandes politikere. Og jeg er glad for, at det er en sag, politiet tager sig af. Det må være politiet, der skal til bunds i det her, siger Thomas Kielgast.
I aftes havde socialdemokraterne generalforsamling. Her blev Tommy Kamp genvalgt som partiets fællesformand i Køge.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

tomme tog

Rejsende kan ikke få plads trods halvtomme tog - pladsbilletter bliver ikke brugt

lynetteholm

Nu skal eksperter udrede fakta om Lynetteholm-projekt for politikerne

david pedersen

Interesseorganisation for anbragte oplever hårdhændede metoder flere steder

Amager bakke er tegnet af arkitekten Bjarke Ingels.

Borgere i hovedstadsområdet får varme fra døde mink - har samme konsistens som feta

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere