Butikschef stjal for at dække spillegæld

Ludomani har kostet en tidligere butikschef fra en forretning på Ro's Torv i Roskilde dyrt.

Den 25-årige mand fra Glostrup har ved Retten i Roskilde fået en dom på et år og ni måneders ubetinget fængsel for underslæb, fordi han stjal penge fra sin arbejdsgiver for at få finansieret sin spillelidenskab, skriver DAGBLADET Roskilde.

I den forbindelse blev det ekstra graverende for den 25-årige, at han i forvejen havde en dom for at have snydt folk ved at sætte ting til salg på nettet, som de aldrig modtog. Det kostede ham halvandet års fængsel i 2010, hvoraf det ene år blev gjort betinget. Det år kommer han nu til at afsone, mens de nye overtrædelser udløste yderligere ni måneders fængsel fra dommerens side.

Den 25-årige havde været ansat som butikschef i butikken på Ro's Torv i fire-fem måneder, da han faldt for fristelsen til at stikke en del af omsætningen i egen lomme. Det gjorde han både den 16. november, den 28. november og den 5. januar, hvor han tog henholdsvis 29.500, 25.000 og 95.000 kroner i stedet for at gå i banken med dem.

Til sidst begyndte hans arbejdsgiver at undre sig over de manglende beløb og endte med at melde den 25-årige til politiet. Udover underslæbet på Ro's Torv blev den 25-årige også dømt for at have begået underslæb, mens han var ansat som souschef i en butik i København i slutningen af 2010.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Kvinde overfaldet Tisvildeleje

Tidligere patient erkender dødelig vold mod læge

kvinde overfaldet tisvildeleje

Tidligere patient tiltalt for at dræbe læge - nu begynder retssagen

Togpåkørsel Espergærde

Togtrafik lagt ned efter personpåkørsel

brand leasingfirma hørsholm

Mindst fem biler får større skader ved brand i Hørsholm

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere